Llibreries’Fest, el festival del Día de las Librerías

La iniciativa consisteix en l’exhibició de diferents activitats culturals, creatives i originals, dins de les llibreries. L’objectiu principal és acostar als veïns a un espai que s’obri i canvia el seu paper inicial per tal de difondre altre tipus de manifestacions culturals. Esta campanya s’emmarca dins del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura i de la qual forma part el Gremi de Llibrers de València, entre altres entitats del sector del llibre.

Entre les diferents activitats programades trobem les següents:

CAFÈ DE FEL
Actuació on es combina la poesia de vers lliure en valencià i la música jazz amb Leticia Marrades, Key Day i Kontxi Lorente.
Durada: 1h / Amb tast de vi / Públic: adults

TEATRE IMPROVISAT
A partir d’un llibre, o fragment del mateix, escollit pel públic, es desenvolupa una obra de teatre improvisada per Guerrillaimpro.
Durada: 1h / Amb tast de vi o amb tast de cervesa / Tots els públics

LEETflix
Áurea Ortiz, David Brieva i Mikel Labastida es dediquen a analitzar la relació entre la literatura i les sèries de televisió fent referència a les adaptacions recents.
Durada: 1h 40m / Amb tast de vermut / Públic: adults

BE YOUR OWN HEROINE
Performance de dansa on Cristina Gómez es converteix en el personatge Fanny de Funny. Un personatge inventat a través de l’humor i de la desmitificació de l’estereotip de la superheroina.
Durada: 30m / Amb tast de vi / Tots els públics

EN LA BRETXA
Navegació del webdocumental “En la bretxa” guiada per la directora Claudia Reig de Barret Films. Debat al voltant de la desigualtat de gènere al treball. Enregistrament de testimonis per al webdocumental.
Durada: 1h 40m / Amb tast de vermut / Públic: adults

TALLER DE MENJAR SALUDABLE
Taller de menjar saludable impartit per la nutricionista Laura Jorge, qui presenta el seu llibre i fa un showcooking, preparació de tres menjars senzills saludables.
Durada: 1h / Tots els públics / Amb tast de vi

TALLER D’ESPANTACRIATURES
La il·lustradora Aitana Carrasco ensenya a dibuixar un monstre o espantacriatura valenciana que s’ha aprés anteriorment a través de llegendes o rondalles valencianes.
Durada: 1h 30m / Públic: menuts (primària i secundària)

ESTIMULACIÓ VISUAL I DESCOBERTA D’IMATGES D’IMATGES
Marta Ardite, historiadora d’art i educadora, dona a conèixer diferents eines i materials per poder acompanyar els infants en el seu camí de descoberta del món a través de les imatges dels llibres i d’altres suports.
Durada: 1h 30m / Públic: pares i menuts de 0-3 anys

LLIBRES OBJECTE, EINES D’ART
Exposició creada pel prestigiós performer, poeta visual i professor Bertomeu Ferrando on els llibres prenen un valor singular, original i irrepetible.
Tots els públics

NOSALTRES, LES ESCRIPTORES
Exposició de la Fundació FULL, comissariada per Manola Roig i Rosa Roig que té com objectiu donar visibilitat a les escriptores valencianes que des de Sor Isabel de Villena fins l’actualitat han escrit en el nostre territori, refent d’una forma senzilla els relats de vida de les dones que han conformat la nostra tradició literària.
Tots els públics.

 

 

Fecha

Nov 04 2019 - Nov 17 2019
Expired!
REGISTRO
mood_bad
  • Comments are closed.
  • error: Alerta: ¡El contenido está protegido!
    Loading...