Valenkids.com | Agenda cultural, de ocio y directorio infantil de Valencia.

Descubre qué hacer en Valencia con niños

Toca, Toca – Cía L’Horta Teatre

TOCA, TOCA

Dos personatges es troben a un espai especial, un espai preparat per al joc, una gran catifa sensorial plena de textures, colors i sorpreses. Els nostres personatges descobriran, jugant amb teixits, les possibilitats de moviment del seu cos i diferents sensacions mitjançant el sentit del tacte.

Travessarem diferents paisatges que es compondran amb els teixits, el cos i molta imaginació.

Toca, toca busca estimular el descobriment de les parts del cos i les seues particularitats. Proposa l’exploració diversos materials i les seues diferents qualitats.

Toca, toca convida a estimular la nostra imaginació jugant amb draps i llençols. El teatre físic i l’expressió vocal seran els llenguatges que utilitzarem per contar la història de dos personatges que es troben per jugar a una gran catifa sensorial.

A més, aquest projecte naix del compromís davant la crisi climàtica i la consciència sobre la problemàtica dels residus tèxtils. La proposta plàstica integra la premissa de donar una segona vida escènica a materials i tèxtils fets servir en anteriors propostes de la companyia L’Horta Teatre.

Fecha

May 25 2024

Hora

18:00 - 19:00

Coste

8.50€

Más Información

Leer más

Localización

Teatro La Estrella Sala Cabanyal
Teatro La Estrella Sala Cabanyal
Teatro la Estrella Sala Cabanyal, Carrer dels Àngels, Valencia
Web
https://teatrolaestrella.com/
Leer más
X