Valenkids.com | Agenda cultural, de ocio y directorio infantil de Valencia.

Descubre qué hacer en Valencia con niños

Libros Valenkids

«Un millón de ostras en lo alto de la montaña» de Alex Nogués (de 6 a 8 años; Editorial flamboyant)

Un inesperat caos es produeix quan l’estel d’un nen es queda atrapat dalt d’un arbre. Un album il·lustrat ple d’humor de l’exitós autor i il·lustrador Oliver Jeffers. L’estel de Floyd es queda atrapat en un arbre. Així que decideix llançar la seua sabata per fer-lo caure, però també es queda atrapada. Aleshores li llança, l’altra sabata que també quedarà atrapada amb… una escala, una galleda de pintura, la pica de la cuina, un orangutan i una balena, entre altres coses! Acosenguirà Floyd recuperar el seu estel? Un llibre divertit amb una meravellosa sorpresa final.

«Atrapat» de Oliver Jeffers (en Valencià; de 2 a 6 años; Andana editorial) Un inesperat caos es produeix quan l’estel d’un nen es queda atrapat dalt d’un arbre. Un album il·lustrat ple d’humor de l’exitós autor i il·lustrador Oliver Jeffers. L’estel de Floyd es queda atrapat en un arbre. Així que decideix llançar la seua sabata per fer-lo caure, però també es queda atrapada. Aleshores li llança, l’altra sabata que també quedarà atrapada amb… una escala, una galleda de pintura, la pica de la cuina, un orangutan i una balena, entre altres coses! Acosenguirà Floyd recuperar el seu estel? Un llibre divertit amb una meravellosa sorpresa final.

«El Monstruo De Colores Kamishibai» de Anna Llenas (de 2 a 4 años; Editorial flamboyant)

!Descubre esta nueva manera de contar El Monstruo de Colores y sorprende a tus peques! Kamishibai, o teatro de papel, es una forma antigua de contar historias originaria de Japón. Una experiencia mágica con la que niños y adultos quedarán fascinados por el poder de la imagen y la narración oral.

Abracadabra el teu cos descobriràs
El cos humà és un dels temes que més fascina als petits lectors. Aquest llibre en format Pop-up, i amb múltiples solapes, aconsegueix explicar als petits com funcionen els diferents sistemes del nostre cos duna forma divertida i atractiva perquè el puguin entendre tots els lectors.
Aquest llibre que edita ara Andana Editorial, després destar molt de temps descatalogat, és un dels més buscats i reclamats pels lectors. Ha arribat el moment de tornar a dir Abracadabra ….
Policán

Un nuevo cómic de Jorge y Berto, ¡protagonizado por un héroe muy perruno! Gracias a su olfato humano y a su inteligencia perruna… o al revés… En fin, que Policán es un hacha combatiendo el crimen y tal. ¡Cuatro historietas tronchantes para pasar un rato ladrando de risa!

No leeré este libro

Juls no quiere leer el libro que le ha dado su profesora, pero no tiene alternativa. De muy mal humor, empieza a leer y, a medida que avanza la lectura, critica todo lo que le molesta del libro: los recursos que utilizan los autores, los personajes, la letra… No para de quejarse hasta que Lía, la protagonista del libro que lee, sale del papel y le canta las cuarenta. ¡Vaya carácter!

No leeré este libro es una novela gráfica dentro de una novela gráfica, que trata el mundo de los libros y la lectura de un modo inteligente, gamberro y divertido.

LOTA, LA CATXALOTA

Al mar cada vegada hi ha més residus per tot arreu. La Lota, la catxalota, vol saber d’on ve tota aquella brutícia. Amb el seu amic Malacu, el cranc, decideixen començar una investigació que els porta, primer, a un vaixell ple de turistes i, després, a un port. Allà veuran com els plàstics envolten la vida dels humans… Conseqüentment, els animals marins decideixen emprendre una operació de neteja del mar. La proliferació de plàstics i altres residus no-biodegradables en el medi ambient, i especialment al mar, s’ha convertit en un tema de gran rellevància social. El relat, redactat per Roser Rimbau a partir de la idea del Col·lectiu Rosa Sardina, es dirigeix al públic més petit. És una història en què els animals prenen la iniciativa per tal d’evitar les conseqüències de les males pràctiques dels humans. L’objectiu del conte és conscienciar sobre aquest tema i animar a canviar hàbits de consum des de ben petits. Les vives i acolorides il·lustracions, realitzades en collage per dotze artistes que despleguen harmònicament la seva creativitat, ajuden a la consecució d’aquest objectiu.

LITTLE NIÑO DESCUBRE A LOS BEATLES

Renato, su oso de peluche, se ha marchado en un curioso submarino amarillo. Para encontrar a su querido amigo, Little Niño tendrá que contar con la ayuda de personajes sorprendentes como el loco de la colina, el hombre huevo, Lucy en su cielo de diamantes y una morsa.

QUE ES LA GUERRA
Cicerón definió la guerra como la afirmación por la fuerza. Dos mil años después y al despertar del siglo más mortífero de su historia, la humanidad puede, más que nunca, hacerla desaparecer. Para eso, es necesario comprender cuáles son todos sus mecanismos, sus causas, sus efectos y consecuencias. Conocer la guerra es el primer paso hacia la paz. Este libro explica de manera sintética y a través de breves recordatorios históricos lo que es la guerra, así como todos los medios desplegados con el fin de evitarla.